De handen uit de mouwen en aanpakken, daar zit Nicky Opheij, Miss Nederland 2017, niet mee. Op vrijdag 27 oktober hielp Nicky, die voorheen bouwkunde studeerde, een handje mee bij de isolatie van een huis en trapte daarmee de Dag van de Isolatie af.

Dag van de Isolatie
Tijdens en in de week voor de Dag van de Isolatie op vrijdag 3 november, isoleren specialistische bedrijven in heel Nederland huizen en bieden huiseigenaren de mogelijkheid om met eigen ogen te zien wat isoleren in de praktijk betekent. Energie besparen begint met isoleren, begint dus bij bewoners. Geïnteresseerden kunnen gaan kijken en zich laten informeren door vakmensen. Weten waar je terecht kunt? Kijk op: www.dagvandeisolatie.nl.

Van Holland’s Next Topmodel naar Miss Nederland 2017
Model Nicky Opheij (22) komt uit Handel en is enkele weken geleden gekroond tot Miss Nederland 2017. In 2014 wist ze ook het tv-programma Holland’s Next Topmodel te winnen. De verkiezing is voor haar een droom die uitkomt en waarmee ze hoopt iets te kunnen betekenen voor onze leefomgeving; “Wij zijn verantwoordelijk voor het milieu en zullen samen onze schouders eronder moeten zetten”, aldus onze kersverse Miss.

VENIN-initiatief
De Dag van de Isolatie is een initiatief van de Vereniging van Erkende Na-Isolatiebedrijven in Nederland, de VENIN. Bij deze vereniging zijn ruim dertig bedrijven in het hele land aangesloten. Zij worden regelmatig streng beoordeeld op hun kennis en kunde en hun vakmanschap.